Diabetul meu: provocare de 30 de zile! #cristianaionescuro

 

Dragii mei, vă spuneam că de azi, 1 septembrie, timp de o lună, voi testa cam tot ceea ce înseamnă gadgeturi, dispozitive, aparate de bucătărie, suplimentele, înlocuitorii de zahăr, uleiuri esențiale, tratamente și orice ajută la controlul sănătății unui diabetic!

Așadar, astăzi este 1 septembrie, o altă lună, un alt anotimp, un nou început. Nu voi avea un interval în care scriu, însă o voi face zilnic! Stați pe recepție!

Ziua 1

Am început ziua cu o cafea fără zahăr, fără îndulcitori. Amară ca viața!

Dar m-am îndulcit cu florile trandafirilor din grădina mea….

Mișcare:

Îmi spune Samsung Gear-ul meu că am pierdut 650 de calorii de dimineață!  Încă nu m-am activat, dar e vineri, deci luni, deci zi luuungă la mine. 

Mâncare:

Mă gândesc că azi voi mânca o salată, poate cu un piept de pui la grătar. Sigur Cristi îmi va pregăti ceva bun la masa de seara, după petrecerea copiiilor mei dislexici de la Centrul edulier, ce are loc în seara asta.

Notă- eu nu mănânc dulciuri, nu beau băuturi carbogazoase cu zahăr sau fără, prefer murăturile. A, da, și fructele!

Stres:

Mi-am propus să reduc stresul în aceste 30 de zile. Nu știu dacă la acest obiectiv voi avea succes- pentru ca strâng ghiozdane pentru 1000 de copii pe care vreau să îi trimitem #inapoilascoala.

Gadget:

La mână Samsung Gear- poate îmi recomandați să testez și alt device.

La bucătărie- Philips- face un suc grozav fără pulpă. L-am teste anterior 100 de zile! E dificil de curățat, însă am rețete grozave pentru el, speciale pentru diabetici.

Ceva nou:

Azi voi căuta zahăr de mesteacăn! Înteleg că e bun. Eu nu mă omor cu dulciurile, deci nu știu dacă voi teste vreo prăjitură #nosugar

Semnele diabetului la adulți sunt diverse, le poți descifra din vreme și poți preveni diabetul. Eu nu am știut, dar tu le poți afla de aici: Semnele diabetului

Să avem o zi cu sănătate, că e mai bună decât toate!

#fightdiabetes #viatasanatoasa #tehnologieabinelui #sanatate #cobai #besttherapy #blogdeviata #cristianaionescuro

Cristiana, prietenă cu diabetul.

 

Ți-a plăcut? Dă mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *